BAŞVURU KOŞULLARI

1- Spor Oyunlarına üyesi  bulunulan Baro Levhasına  veya Stajyer Avukat  listesine kayıtlı Avukat ve Stajyer Avukatlar ile  tüm erkek spor branşlarında durumunu belgelemek kaydı ile Hukuk fakültesi mezunu veya öğrencisi katılabilir. Kadın takım oyunlarında bu kontenjan 3 sporcu ile sınırlandırılmıştır. HER BRANŞIN KENDİ SAYFASINDA SPORCU KATILIM KOŞULLARI AYRICA YAZILMIŞTIR.

2-Tüm spor dallarında olimpik ve uluslar arası kurallar geçerli olup her bir spor dalı için geçerli müsabaka talimatı  www.avukatsporoyunlari.com adresinden öğrenilebilir.

3-Spor oyunlarında şehirler arası transfer ve konaklama ücretleri katılımcı kişi ve baro takımlarına aittir. Takımlar diledikleri yerde konaklayabilirler.

4- Spor oyunlarına katılacak takım veya bireysel branşlarda kişiler en geç 31.07.2015 tarihine kadar [email protected] adresine elektronik olarak başvuruda bulunabilirler. Bu başvuruda sadece oyunlara katılacaklarını bildirmeleri yeterlidir.

Ancak katılımını bildiren takımlar en geç 07.08.2015 tarihine kadar branşlarında belirtilen katılma şartlarını taşıyan sporcuların ad, soyadI  ve TC nolarını yine aynı adrese elektronik ortamda bildirmeleri gerekmektedir.

5-Spor oyunlarına yarışmacı olarak katılacak yarışmacılar için 10 gün içerisinde  7 spor müsabakası yapabileceğine ilişkin sağlık kuruluşlarından alınmış sağlık raporu

6-Her spor dalında takım temsilcisi veya baro sorumlusu ile irtibat telefonları ve mail adresleri ile birlikte takım veya yarışmacı listesi varsa takımla beraber gelecek olan konukları içeren liste.

 7-Takım oyunlarında her takım bir açık bir koyu renk iki takım forma ile müsabakalara iştirak etmek zorundadır.

TBB SPOR KOMİSYONU