ŞAMPİYON : İSTANBUL BAROSU TAKIMI OLMUŞTUR.
EN DEĞERLİ KALECİ: OKTAY YILMAZ (İSTANBUL BAROSU)
FAİRPLAY : ANTALYA

OYUNLAR SIRALAMASI
TAKIM ADI
1-İSTANBUL BAROSU
2-İZMİR KÖRFEZ
3-SAKARYA
4-İSTANBULLS
5-ALSANCAK
6-ANTALYA
7-KOCAELİ
8-TRABZON
9-ERZURUM
10-ŞANLIURFA
11-OTTOMANS
12-GAZİANTEP
13-MUĞLA
14-KAHRAMANMARAŞ
15-GORDİON
16-ÇUKUROVA

DUYURU : Erzurum 2015 Avukat Spor Oyunları Gala Yemeği ve Ödül dağıtımı 28.08.2015 Cuma akşamı saat 20:00 de Dedeman Ski Lodge (Aşağı Dedeman)Otel salonunda gerçekleştirilecektir.


Final Turu Eşleşmeleri

Grup Maçları Sonunda Alınan Puanlar Sonucuna Göre birinciler kendi aralarında ikinciler kendi aralarında ücüncüler kendi aralarında dördüncüler kendi aralarında sıralamaya tabi tutulup 1-16 arası sıralama belirlenecektir. Yukarıdaki şemaya göre eşleşmeler yapılıp salı günü final turu karşılaşmaları başlayacaktır.

26 Ağustos 2015 Çarşamba günü boş gün olup maç yapılmaycaktır.

Fina lTuru Müsabakarları elemeli olduğundan berabere biten maçlarda hemen penaltı atışlarına geçilecektir. Bu nedenle maçların gece karanlığına sarkmaması için maçların başlama saati 1 saat öne alınmıştır.

Kazanan takımlar kendi aralarında kaybeden takımlarda kendi aralarında yukarıdaki şemaya göre maçlara devam edilerek 1-16 arasında sıraya yerleşeceklerdir.

-----------------------------------------------------------------------------


FUTBOLDA KURALAR YÜKSEK KATILIMLI AÇILIŞ KOKTEYİ İLE ÇEKİLMİŞTİR.

KATILAN BÜTÜN TAKIMLARA UEFA STANDRTLARINDA MAÇ TOPU VE KATILIMCILARA SPOR ÇANTASI TSHİRT VE TER ATLETİ HEDİYE EDİLMİŞTİR.

KURA SONUÇLARI AŞAĞIDADIR. KATILAN TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİZ.

SERVİSLER TAKIMLARI OTELLERİNDEN MAÇLARINA 1 SAAT KALA ALACAKLARDIR.

GRUPLAR
GRUP A GRUP B GRUP C GRUP D
ANKARA GORDİON İSTANBULLS OTTOMANS KAHRAMANMARAŞ
İSTANBUL ANTALYA ALSANCAK SAKARYA
KÖRFEZ GAZİANTEP MUĞLA TRABZON
ÇUKUROVA KOCAELİ ŞANLIURFA ERZURUM

 

DİKKAT !

FUTBOL BRANŞINDA KONTENJAN OLARAK AVUKAT VE STAJYER AVUKATLARIN YANINDA HAKİM, SAVCI, HUKUK FAKÜLTESİ MEZUNU, HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ, ADLİYE PERSONELİ VE BARO PERSONELİ STATÜSÜNDE OLANLARDAN TOPLAM 3 SPORCUNUN ESAME LİSTESİNE YAZILMASINA KARAR VERİLMİŞTİR.

------------------------------------------------------------------------------

ERZURUM SPOR OYUNLARINA KATILACAK OLAN TAKIM VE BİREYSEL SPORCULARIN 31 TEMMUZ 2015 TARİHİNE KADAR KATILIM TALEPLERİNİ [email protected] ADRESİNE GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR.

01-07 AĞUSTOS 2015 TARİHLERİ ARASINDA İSE KATILIMINI BİLDİREN TAKIMLARIN LİSTELERİNİ TC KİMLİK NUMARALI OLARAK VESİKALIK FOTOĞRAFLARINI TARAYARAK AYNI ADRESE GÖNDERMELERİ ZORUNLUDUR.

BU TARİHLERDEN SONRA BAŞVURU VE LİSTE DEĞİŞİMİ KABUL EDİLMEYECEKTİR.

BAŞARILAR DİLERİZ.

------------------------------------------------------------------------------
2015 ERZURUM AVUKAT SPOR OYUNLARI 21 AĞUSTOS -29 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA ERZURUM'DA YAPILACAK OLUP KONU İLE İLGİLİ BİLGİLERİ SAYFAMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

BAŞVURULAR VE HER TÜRLÜ YAZIŞMALAR SADECE DİJİTAL ORTAMDA [email protected] ADRESİ ÜZERİNDE YAPILACAK OLUP BUNUN DIŞINDAKİ MÜRAACATLAR KABUL EDİLMEYECEKTİR.