TANITIM

FUTBOL SAHALARI

A-YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ FUTBOL SAHALARI
5 adet doğal çim futbol sahasının birarada bulunduğu tesisler spor oyunlarının futbol branşının merkezi konumunda olup şehir merkezi ile palandöken otelleri arasında yakın mesafede bulunmaktadır.


B-ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ FUTBOL SAHALARI
Üniversitenin içerisinde futbol ve atletizm olmak üzere doğal çim zeminli 2 adet saha bulunmaktadır.Şehir merkezinde olan bu sahalara ulaşım çok kolaydır.


C-KAZIM KARABEKİR (ESKİ CEMAL GÜRSEL)STADYUMU
Açılış ve final maçlarının oynanacağı şehirin profesyonel karşılaşmalarının yapıldığı stadıdır.Büyük stad doğal çim zeminli olup 2 adet yan sahanın zemini sentetiktir.Şehrin merkezinde olan bu sahalara ulaşım kolaydır.

D- YAKUTİYE 3 TEMMUZ SAHALARI
Suni çim zeminli 2 saha şehir merkezinde bulunmakta olup ulaşımı kolaydır.

SPOR SALONLARI

A- ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SPOR SALONLARI
Üniversitenin içerisinde bulunan 2 adet spor salonunun biri büyük biri küçük olup büyük olan parke zemin kaplı, küçüğü ise pvc kaplamadır.

B- GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ SALONU
Kazım Karabekir stadyumunun yanında bulunan salon zemini parke kaplı olup erkek basket maçlarının yapılması planlanan salondur.

C- PALANDÖKEN BELEDİYESİ YAKUTİYE SPOR SALONU
Şehir içerisinde olan bu salonun zemini parke kaplı olup kadın voleybol karşılaşmalarının yapılması planlanmaktadır.

TENİS KORTLARI

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Üniversite kampüsünün içeirisinde bulunan 4 adet kort sentetik zemin üzeri toprak kaplı olup ulaşımı kolaydır.Üniversite içeriisnde bulunan spor salonu ve futbol sahalarının yakınındadır.

HAVUZLAR

A- GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HAVUZU
Kazım karabekir sahasının yanında bulunan havuz yarı olimpik olup meslektaşlarımınız yarışmalarına uygundur.

TIRMANMA (DAĞCILIK)

Atatürk üniversitesi içerisinde yapılmış bulunan tırmanma boulderları bu sporun yapılmasına gayet olanaklı olup meslektaşlarımıza yeni bir heyecan getireceklerini ummaktayız.