ANTALYA BAROSU "11. ATATÜRK KUPASI"SALON SPORLARI ERKEK/ KADIN VOLEYBOL KARŞILAŞMALARIYLA
İLGİLİ BİLGİLER VE KURALLAR ; ( katılım ve kural değişiklikleri obsiyonlu )

1-Maçlar 26 Ekim – 29 Ekim tarihleri arasında Kremlin Topkapı WOW otellerinde konaklamalı olarak; maçları, Çağlayan spor salonunda ve Güzeloba İlköğretim Okulu Spor Salonunda oynanacaktır. Maçların saha, gün ve saat bilgileri daha sonra paylaşılacaktır.
2-Erkek takım kadrosunda 3 hukuk fakültesi öğrencisi ve 1 yabancı oyuncu, kadın takımında  3 hukuk fakültesi öğrencisi ve 2 yabancı oyuncu bulundurabilir. Yabancı oyuncu kontenjanı öğrenci olarak da kullanılabilir.
3-TBB'ne  kayıtlı avukat ya da stajyer olmak koşulu ile kayıtlı olduğu baroya bakılmaksızın dilediği takım adına oynayabilir.
4-Takımlar istedikleri sayıda stajyer Avukat oynatabilirler.
5-Her takım esame listesini maç başlamadan önce o maç için belirlenen gözlemciye verecektir. Maça çıkmayan takım o maçı kaybetmiş sayılacaktır. Geçerli bir neden olmadan sahaya çıkmama durumunda ; sahaya çıkmayan takım turnuvadan ihraç edilecektir. 
6-Maçlar kendi standart ( federasyon ) oyun kuralları ile oynanacaktır.
7- Futbol branşı için oluşturulan Disiplin Komitesi salon sporları branşı ile ilgili de karar verecektir.
8-Sportmenliğe, centilmenliğe, turnuvanın birlik ve dayanışma ruhuna aykırı hareket eden bir oyuncu (organizasyon komitesi üyelerine , konuk olarak katılan Baro Başkanı ya da Yönetim kurulu Üyelerine, ya da baro mensubu üyelerine, rakip oyuncuya, hakeme ya da seyirciye bilerek ve isteyerek etkili eylemde bulunan, hakaret, küfür ve tehdit eden vs), disiplin komitesi kararıyla turnuvadan ihraç edilebilir. Bu yaptırıma uğrayan sporcunun bir sonraki turnuvaya katılmamasına , disiplin komitesinin raporu doğrultusunda Antalya Barosu Yönetim Kurulu karar verebilir. 
9- Takımların, en geç 29/09/2017 tarihine kadar, takım başı 1500,00 .-TL.'yi (bu bedel daha sonra takımların konaklama ücretinden düşülecektir) daha önce iletişim bilgilerini paylaştığımız organizasyon şirketiyle iletişime geçerek ödemeleri gerekmektedir.

BASKETBOL İRTİBAT: Av. Mesut OĞUZ      0506 556 79 66

sizlerin de önerileri ile aksaklıkları düzeltme olanağı bulacağız...
Düzenleme Komitesi bütün takımlara teşekkür eder ve başarılar diler. Saygılarımızla.