Başvuru Koşulları

 

1- Spor Oyunlarına, TBB üyesi bulunulan Baroların Levhasına  veya Stajyer Avukat  listesine kayıtlı Avukat ve Stajyer Avukatlar katılabilir. Ancak her branşın kendi sayfasında sporcu katılım koşulları ile kontenjan sayısı ve şartları ayrıca yazılmıştır.

2-Tüm spor dallarında olimpik ve uluslar arası kurallar geçerli olup her bir spor dalı için geçerli müsabaka talimatı  www.avukatsporoyunlari.com adresinden öğrenilebilir.

3-Spor oyunlarında şehirler arası transfer ve konaklama ücretleri katılımcı kişi ve baro takımlarına aittir.

4- Spor oyunlarına katılacak takım veya bireysel branşlarda kişiler en geç 09.08.2019 tarihine kadar [email protected] adresine elektronik olarak başvuruda bulunabilirler. Katılacak takımların yine bu tarihe kadar katılım avansı olarak belirtilen miktardaki bedeli banka hesabına yatırmaları zorunludur.

İlan edilen sıralamaya göre katılımını bildiren takımlar en geç 09.08.2019 tarihine kadar katılma şartlarını taşıyan sporcuların ad, soyadı  ve TC no, sicil no ve mesleki ünvanlarını (avukat,staj.avukat, öğrenci) yine aynı adrese elektronik ortamda bildirmeleri gerekmektedir.
Takım oyunlarında oyunlara katılımını bildirmek isteyen takımların yetkililerinin bu beyanlarını bildirmeleri başvuru için yeterli olup, yukarıda istenen bilgileri taşıyan takım kadrolarını son başvuru tarihi olan 09.08.2019'a kadar belirtilen mail adresine göndermeleri uygundur.

5-Spor oyunlarına yarışmacı olarak katılacak yarışmacılar için 10 gün içerisinde  7 spor müsabakası yapabileceğine ilişkin sağlık kuruluşlarından alınmış sağlık raporu

6-Her spor dalında takım temsilcisi veya baro sorumlusu ile irtibat telefonları ve mail adresleri ile birlikte takım veya yarışmacı listesi varsa takımla beraber gelecek olan konukları içeren liste ve katılımcılar adına otelde yapılmış rezervasyon konfirme listesi ve ödeme makbuzu ile birlikte [email protected] adresine bildirilecektir. Futbol branşında sıralama, organizasyon şirketi hesabına otel ücreti yatırma sırası ile belirlenecektir.

 7-Takım oyunlarında her takım bir açık bir koyu renk iki takım forma ile müsabakalara iştirak etmek zorundadır.

TBB SPOR KOMİSYONU